Pasning af din vinyl gulvbelægning

Vinyl er let en af de mest alsidige typer af gulve. Det er ekstremt holdbar og kan ligne noget, fra sten til træ og andre naturlige materialer. Mens vinylgulve er nemme at passe, er der nogle generelle regler, du skal følge for at holde din vinyl gulvet rent og pulserende hele sit liv i dit hus.

Feje eller vakuum

Støv, grus, sand og andre slibende materialer kan ridse vinyl, selv med den beskyttende overflade lag. Feje eller støvsuge dit vinyl gulv regelmæssigt. Støvsugere har problemer med sugning til vinyl til tider, så du kan være bedre stillet ved hjælp af en kost. Placere måtter på alle kan områderne uden for indgangen reducere mængden af snavs og grus på dit vinyl gulv.

Vask og Mop

Moppe gulvet, ugentligt eller månedligt, afhængigt af mængden af trafik, du får, og hvor beskidt dit gulv får. Holde sig væk fra rag mopper, da de har en tendens til at lække vand ind i revner mellem vinyl gulvbelægning. Vask din vinyl gulvet med en mild, ikke-slibende rengøringsmiddel, helst en, der specifikt er anbefalet af producenten. Brug ikke nogen slibende rengøringsmidler, pasta voks, eller opløsningsmidler-mange af disse produkter kan ridse og misfarve dit gulv.

Beskyttelse fra møbler

Hvis du flytter møbler over et vinyl gulv, vælge det op eller slip en sok over møbler ben. Hvis du har stole eller borde på en vinyl gulv, få svævefly eller en anden type af beskyttelse til bunden af dine møbler fødder.

polsk

Polering dit gulv er en fantastisk måde at bevare sin glans og tilføje ekstra beskyttelse til dit gulv. Gøre det hver så ofte med en polsk, der er godkendt af fabrikanten og sikker for dit gulv.

Tørre op spild

Hvis noget spild på gulvet, tørre det straks. Brug ikke sæbe, som der kan sløve dit gulv spaertræ.dk med et ekstra lag af film. Brug en ren klud og regelmæssig vand til at tørre det.

I alle er vinylgulve virkelig nogle af de nemmeste etager at eje, og forblive en af de mest populære typer af gulve på markedet. Desværre, for mange mennesker tager ikke ordentlig pleje af deres gulve, og de vokser beskidte og kedelige. Men ved blot rengøring din vinyl gulv regelmæssigt og at sikre, at det får den rette pleje, dit gulv vil vare mange år længere end de fleste, og bevare sin sundhed og skønhed nå i alderdom.

Leave a Reply

Your email address will not be published.